Referat fra opstartsmøde 30. august 2018

REFERAT

Opstartsmøde Mejdal/Halgård Gymnastikforening

Tors. 30. aug. 2018. Halgård skole kl. 18-21

Først børnehold og dernæst voksne.

 

  1. Velkomst og sang, præsentationsrunde.
  2. Instruktørmappe.

Her finder du svar på vigtige spørgsmål ang. gymnastikken i foreningen

med alt fra børneattester, nøglebrikker til forsikringer. Findes under links på hjemmesiden.

  1. Forventninger. (punktet undladt ved mødet for voksenholdene)

Husk børnene gør det I gør (ikke altid hvad I siger) vær gode forbilleder. Husk at melde afbud, hvis du ikke kan komme. Hvis der er noget du ikke er utilfreds med eller gerne til have indflydelse på -sig det til træneren (eller bestyrelsen). Brug træningstøj og kom i god tid før træningen starter. Det er mest til opvisningen klubtøj er et must.

  1. Kasseren har ordet.

Børneattester, Kørepenge,  Conventus vises  fx hvordan du udskriver en holdliste eller sender en besked. Kom til Aase, hvis du mangler kode.

  1. Kalender/vigtige datoer.

Alle datoer kan ses på hjemmesiden.

Laila fortæller, om de forskellige arrangementer i løbet af sæsonen. Ideer til inspirationsaften modtages gerne (Obs der er arrangement i musikhuset samme dag/aften). Overnatning i januar. Tweencamp nyt tiltag fra 4.kl og op, overnatning for ældre gymnaster. Ledermøder. Obs. Pizzamødet rykket frem i forhold tidligere år. Generalforsamling i februar (får brug for 2 nye medlemmer til bestyrelsen). Opvisning i Gråkjær og Halgård. Påskecamp i april.

Ideer: Kun brug for et opstartsmøde for voksenhold. Ligesom evaluerings-møde ved             sæsonafslutning, vil dog gerne holde fast i at børne- og voksenhold er en del af foreningen og at man mødes både børn og voksne. Kan savne et voksenfællesskab. Forslag: Lave inspirationsdag for alle voksne fra byen, hvor div. holdformer afprøves, planlægges d. 5/10. + oprydning i redskabsrum med mål. Teamgym kunne evt. komme på gulvet to gange til Mejdal opvisningen. Træt af at ligge først til undervisning.

Alle unge (voksne hvis ønskes) burde være tilmeldt et kursus. Ellers kontakt Laila eller Jette. Må også hentes inspiration på andre hold i byen med betaling.

  1. Redskaber.

Indkøb under 300 kr. kan købes uden tilladelse. Info om nye airtracks. Husk at være gode til oprydning af redskaber. Uge 39 bør gulvet i Hal B være klar og sæsonen kan sættes i gang i Mejdal hallen. Nøglebrik til Mejdal udleveres af Lars. Til Halgård af Laila. Ønske om oprydning i redskabsrummet i Halgård (den med målene).

  1. Forenings træningsdragt.

Ens dragt til alle klubber i Mejdal/Halgård idrætsforening kan nu købes.

Kom gerne med billeder/tekst til bladet og send til Lars.

-Er der en der vil stå med en fane til indvielsen af kirken d. 23/9?

-Er der nogen, der vil hjælpe med at søge midler fra diverse fonde?

-Vejfest i Vest d. 29/9. Laver fælles-serien fra sidste år ved Motorvejen som pop-op. Dato for træning kommer senere.

-Crosshold for unge søges (skriv på fb)

-16/9 kom til dans i Mejdal hallen

Referent Jette