Mejdal-Halgård Gym Camp 2022

 

Tusind tak til alle deltagere og frivillige på Mejdal-Halgård Gymcamp 2022!

Årets Gym Camp på Brejninggaard efterskole blev afholdt i weekenden d. 1. og 2. oktober og det var en fantastisk dag takket være alle Mejdal-Halgård Gymnastikforenings superdygtige, engagerede og energiske gymnaster samt trænere og hjælpetrænere. Vi havde ikke mindre end 90 deltagere på Gym Campen i år og til at stå for gymnastik-inspirationen havde vi hyret to meget kompetente instruktører fra DGI. Dagen startede med opvarmning for alle deltagere og derefter var der inspirationsmoduler med spring på forskellige niveauer, styrketræning samt balancetræning, rytmisk gymnastik, dans og alle de bedste lege for børnene.

Samtidigt med dagens moduler, som alle børn og trænere deltog i, var der mulighed for at slå sig løs i Brejninggaard Efterskoles store springcenter Utopia, som rummer alt hvad en springgymnast drømmer om. Mellem alle aktiviteterne var der lækker forplejning til både store og små.

Efter vi havde sagt tak for nu til de skønne gymnaster var trænere og hjælpetrænere inviteret til at blive på skolen til mere fri spring, aftensmad, hygge og overnatning inkl. morgenmad. Husk at du kan være med næste år, hvis du er tilmeldt et gymnastikhold eller melder dig som træner eller hjælpetræner. Vi har altid plads til flere og sætter stor pris på den gode opbakning vi får fra vores medlemmer og frivillige trænere og hjælpetrænere.

Mvh. Bestyrelsen