Gymnastikopvisningen i Halgård hallen 2022 + link til videoer

Weekenden i uge 10 var i sandhed været en weekend i gymnastikkens tegn. I hvert fald for rigtig mange af os der bor i Mejdal-Halgård eller kender børn, som bor i området.

Det startede fredag kl. 17, hvor ca. 80 voksne og børn mødte op i Halgård hallen for at hjælpe med at gøre alting klar til den store opvisningsdag om lørdagen. Imens børnene testede redskaberne og legede med hinanden, var de voksne i gang med alt lige fra opsætning af tribune, etablering af bod samt opsætning og tilslutning af lydsystem. Der var højt humør blandt både store og små og på alle måder fart over feltet. Da der var pizza til alle kl. 18, faldt der dog for en kort stund lidt ro over flokken. Der skal lyde en kæmpestor tak til alle de frivillige instruktører samt deres familier, som på rekordtid forvandlede hallen og gjorde den klar til om lørdagen. På ca. 1,5 time var vi færdige med alle de praktiske ting, så pizzaerne kunne fuldt fortjent nydes.

Lørdag formiddag var gymnastikforeningen klar til at tage imod alle gæsterne. Der kunne købes billetter i indgangen, også kunne man finde sig en plads eller gå en tur ind i boden og købe lidt vådt eller tørt til ganen inden opvisningerne for alvor startede. Kl. 10.00 var der fyldt med mennesker – både tilskuere, men også alle de forventningsfulde, glade og spændte børn, som trippede for at komme på gulvet. Hele hallen summede af liv og aktivitet.

Opvisningerne blev indledt af en indmarch med faner og alle gymnastikholdene marcherede ind på gulvet. Formanden for gymnastikforeningen, Laila Poulsgaard, bød velkommen og gav nogle praktiske informationer. Alle børnene på gulvet kunne næsten ikke stå stille så længe – de var klar.

Efter indmarchen startede programmet med alle de forskellige gymnastik-, dans- og springhold. De helt små børn på 2-4 år lagde ud med at gå på gulvet sammen med deres forældre. Alle de andre hold med børn fra 5 år og opefter kunne i løbet af dagen stolt vise deres serier og spring til forældre og familie på alle tilskuerpladserne. Alle gymnastikhold viste et udpluk af børnenes ugentlige gymnastiktime samt de serier og spring, som de har lært i denne sæson. En masse god musik og introer med både børn på lagner og flag gav en fantastisk stemning i hele hallen. Der var underholdning for enhver og alle børn og voksne på gulvet havde en fest. 

Denne skønne festdag sluttede med et virkelig godt show af det meget dygtige Juniorhold, som viste os hvor, det kan ende, hvis man fortsætter med gymnastikken op igennem barndommen. Efter udmarch blev årets talentpriser hyldet og formanden takkede for en dejlig dag. Uventet blev hun også selv takket af bestyrelsen på vegne af hele foreningen, da det var hendes sidste sæson og opvisning efter 10 år i spidsen som formand. Man kan kun være stolt af, at bo i et området som Mejdal-Halgård, hvor foreningslivet og frivillighed blomstrer år efter år.

Mejdal-Halgård gymnastikforening vil igen i år gerne sige tusind tak til alle børn og voksne, som har deltaget i opvisningen og ikke mindst stor tak til de ca. 600 tilskuere, som kom og støttede op om vores lokalsamfund og gymnastikken!

 

Se alle de fine videoer på Youtube: https://youtube.com/playlist?list=PLM-e_BuFSBTnZxGKW8WJZKnfoVa2i5clK