Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Opvisning Mejdal/Halgaard aflyst!

14. marts 2020 kl. 10:00 - 15:00

50kr.

Kære medlemmer og forældre
Det er med tungt gymnastikhjerte, at vi sender jer denne opdatering. Vi har selvfølgelig besluttet at aflyse den planlagte gymnastikopvisning samt alle træninger for børn og voksne med virkning fra i morgen tidlig – torsdag 12. marts.

Beslutningen kommer efter aftenens udmelding fra myndighedernes side om Corona-virus. Da vi søndag afholdt ekstraordinært møde i gymnastikudvalget havde vi stadig en tro på, at vi kunne gennemføre en tilpasset udgave af opvisningen 14. marts. Tingene har siden udviklet sig hastigt, og efter aftenens udmelding fra myndighedernes side, kan vi ikke længere stå inde for at gennemføre opvisning eller træninger.

Det er på alle måder en utilfredsstillende måde at afslutte en sæson på – uden afsluttende træninger og opvisning. Vi arbejder for muligheden for at afvikle et gymnastikarrangement i forbindelse med byfesten, så vi kan slutte sæsonen af på ordentlig vis. Det er endnu for tidligt at sige noget endegyldigt om en sommeropvisning, men vi følger situationen tæt og kommer med en ny melding, når vi ved mere.

Vi er klar over, at der blandt medlemmer og forældre er mange holdninger til, hvordan man som forening bør gribe situationen an. Det har ikke været nogen nem beslutning, og vi håber på jeres forståelse og opbakning.

Spørgsmål bedes rettet til formanden på 61664557 eller mail mejdalgym@gmail.com

Med venlig hilsen
Mejdal-Halgård Gymnastikbestyrelse

Detaljer

Dato:
14. marts 2020
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Pris:
50kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Mejdal-Halgård Gymnastikforening
Phone
61664557
Email
mejdalgym@gmail.com

Sted

Halgård Hallen
Halgårdvej 1, Mejdal
Holstebro, 7500 Danmark
+ Google Maps