STRAM OP – STRÆK UD

Sted: Mejdal Hallen – Hal B
Start: Onsdag d. 15. september 2021 kl. 19.00 – 20.00
Slut Onsdag d. 16. marts 2022
Instruktører: Christina Vester
Kontakt:  crbjerre@gmail.com
Kontingent: 600 kr.
Holdomtale:

Kender du det med, at du burde få dig rørt og træne, men det er nogle gange svært at komme i tøjet og i gang? Dét kender jeg i hvert fald, så nu vil jeg glæde mig til, at jeg kan træne hver onsdag i hallen sammen med jer.

Vi skal have gang i kroppen, sved på panden og ømme muskler dagen derpå. Kom og vær med, hvis du kan li’ at træne simpelt til musik med gang i. Jeg vil begynde hver time med opvarmning, hvor kroppen kommer i gang og pulsen skal op. Dertil bruger vi stepbænke og vores egen krop. Derefter skal vi lave basale styrkeøvelser, hvor I selv kan justere med håndvægte og ellers bruge egen kropsvægt. Der vil altid være en lang udstrækning efter, at vi har strammet kroppen op, da det giver en dejlig følelse i både krop og hoved og samtidig styrker vores smidighed.

Opbygningen af timen vil være ca. 20 min. opvarmning/puls, 20 min. styrketræning/øvelser og 20 min. udstrækning.

Det er muligt at tilmelde sig STRAM OP – STRÆK UD på 2 måder: betale for en hel sæson, eller betale pr. måned.

Tilmelding: Klik her
Abonnementsordning:

Klik her (100 kr. pr. måned)

Hvis du ikke er oprettet som medlem, skal du gøre dette først, før du kan tilmelde dig abonnementsordningen. Klik her for at oprette dig som medlem.

Du vil herefter modtage en mail som bekræfter oprettelsen, samt indeholder et password som du skal bruge for at betale for abonnementsordningen.

 

TILMELDTE PÅ HOLDET: