SMART training

Sted: Mejdal Hallen – Hal B
Start: Fredag d. 17. november 2023 kl. 7.45 – 8.45
Slut Fredag d. 22. december 2023
Instruktører: Majbritt Holdensen
Kontakt:  majse_s@hotmail.com
Kontingent: 200 kr.
Holdomtale:

Kom og vær med!

SMART træning holder hjernen i topform! Giv din hukommelse og din koncentrationsevne et boost med SMART Training. Det er træning for dig, der gerne vil styrke din hjernes ydeevne og kapacitet. Ligesom musklerne bliver slappe, hvis du ikke bevæger dig regelmæssigt, så mister hjernen også langsomt sin styrke, hvis den ikke bliver stimuleret.

For at holde hjernen i topform skal den løbende have nye udfordringer, der kræver koncentration og fokus. Med SMART Training bliver din hjerne sat på prøve og bliver trænet op til at fungere hurtigere, mere effektivt og mere præcist. Fitness for hjernen! SMART Training er med andre ord fitness for hjernen.

Træningen består af fysiske øvelser, aktiviteter og lege, der både udfordrer din motorik, dine sanser og din logik og derfor kræver din fulde koncentration. Øvelserne er ikke fysisk krævende, og det er kun din hjerne, der kommer på hårdt arbejde. SMART Training er for dig, der gerne vil holde hjernen skarp og udnytte dens potentiale.

Alle kan have gavn af træningen – uanset alder – og alle kan være med. I træningen vil der være fokus på det sociale aspekt og på, at det skal være sjovt at træne sammen.

Tilmelding: Klik her

TILMELDTE PÅ HOLDET: