TeamGym fra 4. kl. til 9. klasse

Sted: Halgård Hallen
Start: Opstart tirsdag d. 21. august 2018.
Træning hver tirsdage kl. 18.00 – 19.45 hele sæsonen samt torsdage fra kl. 17.30 – 19.00 frem til uge 42, derefter fra kl. 19.00-20.30.
Slut: Juni måned
Instruktører: Mikael T. Jensen, Nikolaj Hjortkær, Pernille Skytte, Boakai Fahn, Sebastian Fredskov Noesgaard, Emilie Nørgaard og Sarah Green.
Kontakt: mikael-jensen@mvb.net
Kontigent: 2.000 kr.
Holdomtale: Her er holdet for de øvede gymnaster, som gerne vil blive dygtigere og udfordres på flere områder. På holdet vil vi øve smidighed, balance, styrke, rytme og spring på bane og i trampolin samt Pegasus. Alle områder vægtes lige højt!

Vi stiller krav til gymnasterne om, at de møder seriøse og veludhvilede op til træning. Det er vigtigt, at man kan vise, man har viljen til at ville!!

På holdet vil vi deltage i minimum 4 opvisninger, og derudover vil vi stræbe efter at deltage i en konkurrence. Der vil blive mindst en weekendtræning. Der forventes mødepligt til træningerne såvel som til opvisningerne / konkurrencen.

Udtagelses-kriterier:

• Indstilling
• Trampolin (min. salto)
• Bane forlæns (min. kraftspring/salto)
• Bane baglæns (min. araber-flik med lille hånd)
• Rytmeforståelse
• Kropsbevidsthed

Der vil blive 20-30 pladser på holdet (lige fordelt ml. piger og drenge), som vil blive valgt ud efter de første 4-5 træninger. Meld dig til de 4 prøvetræninger og find ud af om TeamGym er noget for dig!

Tilmelding klik her

TILMELDTE PÅ HOLDET