Mejdal Halgård Performance (4. – 9. kl.)

Sted: Halgård Hallen
Start: Tirsdag d. 18. august 2020 kl. 18.00 – 19.45
Slut: Tirsdag d. 25. maj 2021
Instruktører: Mikael T. Jensen, Sarah Green, Sebastian Fredskov Noesgaard, Morten Hjortkær og Nikolaj Hjortkær.
Kontakt: mikael-jensen@mvb.net
Kontingent: 1.200 kr.
Holdomtale:

Her er holdet for de øvede gymnaster, som gerne vil blive dygtigere og udfordres på flere områder. På holdet vil vi øve smidighed, balance, styrke, rytme og spring på bane og i trampolin samt Pegasus. Alle områder vægtes lige højt!

Det er et krav at du har gået til gymnastik før, og kan basisspring som Salto, araber og kraftspring. Det er også en forudsætning at gymnasterne møder seriøse og veludhvilede op til træning, og deltager aktivt i de planlagte moduler, både spring og rytme. Det er vigtigt, at man kan vise, man har viljen til at ville!! Så kan vi nemlig sammen nå langt😊

Det er vigtigt for os at dette, er holdet hvor der er tid og plads til at nørde i gymnastikken, og hvor ALLE kommer for at udvikle sig både rytmisk og springmæssigt.

Modsat tidligere år er der IKKE udtagelse, hvis man møder op og viser at man kan opfylde holdets værdier er man med, men vurderer trænerne at man ikke er seriøs og i stedet forstyrrer undervisningen, vil man efter en snak blive overflyttet til minijuniorholdet.

Vi håber i har lyst til at blive en del af vores fællesskab hvor gymnastikken er i fokus, men hvor der også er plads til at grine og have det sjovt.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen Trænerteamet
Mikael, Sarah og Sebastian

Tilmelding klik her

TILMELDTE PÅ HOLDET