SPRING/RYTME (2. – 3. kl.)

Sted: Halgård Hallen
Start: Tirsdag d. 12. september 2023 kl. 16.30 – 17.45
Slut: Tirsdag d. 12. marts 2024
Instruktører: Pia S. Vejgaard, Søren Rabjerg og Kirstine Andreassen
Kontakt: jvejgaard@yahoo.dk 
Kontingent: 700 kr.
Holdomtale:

Spring/Rytmepiger 2. – 3. klasse

Jubii… Nu starter den nye sæson med gymnastik igen  🙂
Er du pige, går i 2. eller 3. klasse og har du lyst til at lave en masse sjov gymnastik? Så er holdet her noget for dig. Vi skal lave forskellige rytmiske serier og vi skal springe både flikflak, kraftspring, forlæns og baglæns saltoer og mange andre seje spring. Men for at vi kan blive rigtig gode til de mange spring, har vi som altid fokus på styrke, så vi skal også træne en masse håndstand og vejrmøller.
Hvis du er sej og ikke kan vente må du gerne tyvstarte hen over sommeren. Vi glæder os til at se dig og dine veninder.

Springdrenge 2. – 3. klasse

Her er holdet for ALLE drenge der har lyst til at give den gas og bruge hele kroppen. Vi skal styrketræne så vi bliver stærke og spændstige, det er nemlig en forudsætning for at blive en dygtig gymnast. Vi skal lære en masse seje spring, og vi bygger springene op fra bunden så stilen bliver rigtig og vi hele tiden kan ændre sværhedsgraden, og udfordre alle uanset niveau. Vi skal stå på hænder, lave araberspring, flikflak, salto, overslag, barani og mange mange flere seje spring. Vi skal spring på Air-Track, vi skal hoppe i stortrampoliner og udfordre mulighederne i mange andre redskaber også.
Kom og ha’ det sjovt med os – vi glæder os.

Fælles info
Drenge og piger træner nogle gange sammen, og andre gange vil vi dele os alt efter hvad der fungerer bedst i de forskellige situationer, og udnytter trænernes kompetencer bedst. Vi forventer at alle børn møder omklædte og langt hår skal være samlet i elastik (for at undgå at vi, der modtager river de smukke lokker af) – Så lover vi til gengæld at passe rigtig godt på jeres børn.

Gymnastik er for ALLE, den udvikler børns motorik og fremmer indlæringsevnen og giver mange fordele i andre sportsgrene også.

Tilmelding:

Piger Spring/Rytme 2-3 klasse: – klik her

Springdrenge 2-3 klasse: – klik her

TILMELDTE PIGER:

TILMELDTE DRENGE: