SPRING/RYTME (0. – 1. kl.)

Sted: Halgård Hallen
Start: Onsdag d. 13. september 2023 kl. 16.00 – 17.30
Slut: Onsdag d. 13. marts 2024
Instruktører: Anne Marie Østergaard, Anne Kathrine D. Mølgaard, Patricia G. Jensen og Bo bech
Kontakt: mejdalgym@gmail.com
Kontingent: 700 kr.
Holdomtale:

Spring/Rytmepiger 0. – 1. klasse

Så begynder den nye gymnastiksæson og vi glæder os til at se alle piger fra 0. og 1. klasse, og der er plads til alle uanset om man har gået til gymnastik før – bare mød op til første træning! Vi skal lege, lave rytmeserier til FED musik, lege med håndredskaber, udfordre kroppen, lave masser af seje spring, grine og have det helt vildt sjovt.

Vi skal øve en masse grundspring, vi skal udfordre jer gennem leg så de mange gentagelser ikke bliver kedelige! Tusindvis af gentagelser er nødvendige for at lære alle de seje spring. Vi skal lege og springe på Air-Track’en, vi skal hoppe i stortrampoliner, vi skal lave salto, flikflak og mange andre seje spring. Kom og ha’ det sjovt med os – vi glæder os  🙂

Springdrenge 0. – 1. klasse

Her er holdet for alle drenge der har lyst til at give den gas! Holdet er for alle, så kom bare uanset om du er øvet eller ikke har gået til springgymnastik før. Vi skal grine og have det sjovt, men vi skal også styrketræne så vi bliver stærke og spændstige, det er nemlig en forudsætning for at kunne blive en dygtig springgymnast. Vi skal øve en masse grundspring, vi skal udfordre jer gymnaster gennem både leg og målrettet træning, med fokus på at springene skal ”leges” ind, for at undgå at gentagelserne bliver kedelige.
Tusindvis af gentagelser er nemlig den eneste måde man udvikler sine spring på. Vi skal lege og springe på Air-Track, vi skal hoppe i stortrampoliner, vi skal springe over buk, vi skal lave salto, flikflak og mange andre seje spring. Kom og ha’ det sjovt med os – vi glæder os  🙂

Fælles info
Drenge og piger træner nogle gange sammen, og andre gange vil vi dele os alt efter hvad der fungerer bedst i de forskellige situationer, og udnytter trænernes kompetencer bedst. Vi forventer at alle børn møder omklædte og langt hår skal være samlet i elastik (for at undgå at vi, der modtager river de smukke lokker af) – Så lover vi til gengæld at passe rigtig godt på jeres børn.

Gymnastik er for ALLE, den udvikler børns motorik og fremmer indlæringsevnen og giver mange fordele i andre sportsgrene også.

Tilmelding:

Piger – Spring/Rytme 0-1 klasse: – klik her

Springdrenge – 0-1 klasse: – klik her

TILMELDTE PIGER:

TILMELDTE DRENGE: