MINI-JUNIOR (4. kl. +)

Sted: Halgård Hallen
Start: Tirsdag d. 12. september 2023 kl. 18.00 – 19.30
Slut: Tirsdag d. 12. marts 2024
Instruktører: Laila Poulsgaard, Mette Kongsgaard, Lars Hansen, Noah Thomsen, Gustav Jørgensen, Jacob H, Emil V. og Kirstine Andreassen
Kontingent: 750 kr.
Holdomtale:

Mini junior holdet er for ALLE drenge og piger der har lyst til at lave gymnastik, blive udfordret og være en del af gymnastikkens fællesskab. Der vil blive mulighed for at vælge spring eller rytme, eller en kombination, vi har i år sikret kompetente trænere til begge dele.

Vi vil sørge for en grundig opvarmning med et fast styrkeprogram, da styrke, spændstighed og balance er grundstammen i gymnastikken. Herefter vil holdet blive delt op i grupper hvor der springes med dem der gerne vil springe, og laves rytmegymnastik med dem der gerne vil det. Vi vil ligge stor vægt på at udvikle gymnasterne, samtidig med at vi skal have det sjovt, så de bevarer interessen for gymnastik. Vi træner i Halgård Hallen, hvor vi har alle de morderne springfaciliteter som stortrampoliner, springgrav, Air-Track og alle de redskaber der ellers kræves for at udfordre og dygtiggøre gymnaster på alle niveauer. Vi glæder os til at se jer ALLE, og vi lover at der er udfordringer til alle, uanset om man er nybegynder eller øvet.

Sæsonen sluttes af med to opvisninger.

Tilmelding: klik her

TILMELDTE PÅ HOLDET: