Bookningssystem til Power, CrossGym, Hit Fit Dance og Yoga nu klar!

Vi er nu klar til at gå i luften med vores online bookingsystem, så vi lettere kan styre hvem der deltager i de enkelte træninger, så længe forsamlingsforbuddet stadig ligger på 10 voksne personer inkl. instruktør.

  • Hvis du er tilmeldt et hold med fast medlemskab, har vi på forhånd booket en plads til dig på det pågældende hold, hvis det er et hold med under 10 fast medlemmer.
  • Hvis der på de enkelte hold med over 10 faste medlemmer er aftalt en fordelingsnøgle, så respekter venligst denne.
  • Hvis du har booket en tid, men efterfølgende bliver forhindret, så gå venligst ind og aflys din bookning, således andre kan få glæde af det – dette gælder også for faste medlemmer.

For at booke træningstider, så skal du logge ind på: https://booking.mejdalgym.dk
Hvis du ikke allerede har oprettet en brugerkonto, kan du oprette denne ved hjælp af din Facebook profil eller ved hjælp af din e-mail adresse og et selvvalgt kodeord.

  • Vælg den træning, som du gerne vil deltage på, og tryk på ”Book”.
  • Aflys en bookning ved at vælge den bookede træning og tryk på ”Aflys”.

De bedste hilsner
Mejdal Halgård Gymnastik

OBS: vedrørende medlemskab i gymnastikforeningen i disse, for os alle, trælse Corona tider, kan vi desværre IKKE tilbyde vores medlemmer på nuværende tidspunkt at skifte mellem betalingsform og træningstider. Det være sig fx hvis man ønskede at gå fra “fri træning” til at træne på et fast hold ugentlig. Dette bliver vi nødt til at opretholde så længe situationen er som den er, og håber på jeres forståelse.