TEAM GYM (4. – 9. KLASSE)

Sted: Halgård Hallen
Start: Opstart tirsdag d. 22. august kl. 18.00 – 19.45.
Træning hver tirsdage kl. 18.00 – 19.45 hele sæsonen samt torsdage kl. 17.00-18.45, i hvert fald til og med torsdag d. 28. september. Derefter er det ikke sikkert vi kan træne i Halgård Hallen om torsdagen, nærmere information når vi ved mere.
Slut: Juni måned
Instruktører: Mikael T. Jensen, Nikolaj Hjortkær, Helle Østrup Kristensen, Pernille Skytte og Emilie Nørgaard
Kontakt: mikael-jensen@mvb.net
Kontigent: 1.500 kr.
Holdomtale: Her er holdet for de øvede gymnaster, som gerne vil blive dygtigere og udfordres på flere områder. På holdet vil vi øve smidighed, balance, styrke, rytme og spring på bane og i trampolin. Alle områder vægtes lige højt!

Vi stiller krav til gymnasterne om, at de møder seriøse og veludhvilede op til træning. Det er vigtigt, at man kan vise, man har viljen til at ville!!

På holdet vil vi deltage i minimum 4 opvisninger, og derudover vil vi stræbe efter at deltage i en konkurrence. Der vil blive mindst en weekendtræning. Der forventes mødepligt til træningerne såvel som til opvisningerne / konkurrencen.

Udtagelseskriterier:
• Indstilling
• Trampolin (min. salto)
• Bane forlæns (min. kraftspring/salto)
• Bane baglæns (min. araberspring + stående flik)
• Rytmeforståelse
• Kropsbevidsthed

Der vil blive 20-30 pladser på holdet (lige fordelt ml. piger og drenge), som vil blive valgt ud efter de første 4 træninger.

Meld dig til de 4 prøvetræninger og find ud af om Team Gym er noget for dig!

Tilmelding klik her

De gymnaster der bliver udvalgt, får efter de 4 prøvetræninger en mail med besked om betaling af kontingentet på kr. 1.500,-

TILMELDTE PÅ HOLDET