VÆR BEVIDST OM DIN KROP

Sted: Mejdal Hallen (A)
Start: Tirsdag d. 25. september 2018 kl. 09.00 -10.00
Slut: Tirsdag d. 12. marts 2019
Instruktør: Peder Gregersen Pedersen
Kontakt: pgpmejdal@hotmail.dk
Kontingent: kr. 550,-
Holdomtale: Dette er holdet, hvor alle mænd og kvinder, der har lyst til at pleje deres krop,kan være med. De fleste øvelser er stående eller liggende, og der bliver gjort opmærksom på, hvad det er for nogle muskelgrupper der arbejdes med. (Vi løber/hopper ikke så meget).

Målet med holdet er at få rørt hele kroppen og styrke den alsidigt. Vi fokuserer bl. a. på vores kropsstamme. Vi arbejder meget med mave-musklerne, både de skrå og de lige, samt musklerne op langs rygsøjlen, hvilket stabiliserer ens krop og giver en stærkere ryg/lænd. I den kommende sæson vil vi også arbejde med åndedrætsmusklerne. Når man får styrket sine muskler, vil man have det nemmere ved at få en bedre kropsholdning.

Formålet med holdet er rent fysisk at skabe større kropbevidsthed, mere udholdenhed, bedre holdning og gør kroppen velformet, stærk og sund, som gør at kroppen bliver bedre til at gøre de ting, den skal gøre i hverdagen. Der vil også være fokus på udspænding, så vi bevarer vores smidighed. Det er vigtig, allerede i en tidlig alder, at holde kroppen i gang, bl. a. fordi at en slap muskulatur øger risikoen for skader. Så det er bare med at komme i gang  🙂

Hellere forebygge end helbrede …! Jeg glæder mig til at komme i gang, det håber jeg også I gør, så vi ses.

Tilmelding: Klik her

TILMELDTE PÅ HOLDET: